به اعتقاد معاون سابق امور برنامه ریزی و اقتصادی وزارت نیرو؛ صنایع ما اکنون شکوفایی چندانی ندارند، بنابراین میتوان سرمایهها را به سمت رمزارز کشاند تا نه تنها از خروج سرمایه از کشور جلوگیری کنیم بلکه ارزآوری نیز کرده باشیم.
سخنگوی صنعت برق با تأکید بر تسریع سوخترسانی به نیروگاهها گفت: از زمان شروع اوج مصرف برق تاکنون ۷۰۰ مگاوات واردات برق انجام شده که بخش عمدهی آن از کشور ترکمنستان و سپس آذربایجان بوده است.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو گفت: با توجه به تجربه زمستان سال گذشته، در صورت عدم تأمین سوخت برای نیروگاهها در اواخر پاییز و زمستان امسال در تولید برق دشواری زیادی خواهیم داشت و باید از هماکنون به فکر تمهیدات لازم برای زمستان 1400 باشیم.
عراق که دومین تولیدکننده بزرگ عضو اوپک است، برای تامین برق مورد نیازش به واردات انرژی ایران متکی است اما برای کاهش وابستگی به واردات برق و گاز ایران تحت فشار فزاینده آمریکا قرار دارد. از این رو عراق امسال توافقات انرژی تجدیدپذیر با شرکتهای توتال و مصدر امضا کرده است.
در حالی که دنیا به سمت پیشرفت و توسعه فناوری انرژیهای تجدیدپذیر حرکت میکند، مسئولان کشور ما دست روی دست گذاشته و راهکارهای آسانتری مانند استفاده از سوختهای فسیلی را انتخاب کردهاند، به همین دلیل است که امروز جزو یکی از عقبماندهترین کشورها در زمینه استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر هستیم و باید فوراً برای آن فکری کنیم.
زیست آنلاین: خسارت محیط زیستی تلفات برق در ایران با استفاده از روش به کار گرفته شده توسط بانک جهانی، سلانه۸۰۰ میلیون دلار و بر اقتصاد ملی 3/2 میلیارد دلار برآورد شده است.
ما اکنون میتوانیم کانال 300 مگاواتی برای صادرات از مسیر تجدیدپذیرها برای صادرات برق به عراق باز کنیم ولی هنوز این اتفاق نیفتاده و منتظر اقدامات جدید هستیم که امیدوارم اتفاق بیفتد وگرنه باید بازار عراق را از دست رفته بدانیم.
مدیر عامل بورس انرژی ایران با بیان اینکه بر اساس قانون، برق باید در بورس انرژی عرضه شود، گفت: هماکنون تنها سه درصد برق تولیدی کشور در بورس انرژی معامله میشود.
سرمایه گذاری های جدید خودروسازهای جدید و قدیمی در خودروهای برقی ثروت بادآورده ای است برای سازندگان ماشینآلات کارخانجات که تامین کننده تجهیزات کارخانجات هستند.
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران با اشاره به خارج شدن تعدادی از نیروگاههای برقآبی از مدار و 1300 مگاوات از نیروگاههای حرارتی به علت مشکلات فنی گفت: امروز به دلیل این محدودیتها فاصله میان تولید و مصرف که حدود 66 هزار مگاوات تخمین زده شده، بسیار زیاد خواهد بود.
در حالی هیات وزیران در سال ۹۵ مصوبهای درخصوص تأمین ۲۰ درصد برق مصرفی وزارتخانهها، مؤسسات و شرکتهای دولتی و نهادهای عمومی غیردولتی از انرژیهای تجدیدپذیر داشت که نحوه عملکرد وزارت نیرو در زمینه اجرای این مصوبه انتقاداتی را به همراه داشته است و دستگاههایی مانند شهرداری تهران با چالشهایی روبرو بودهاند.